Synopsis

In de straten van Los Angeles zullen de levens van drie mensen voor altijd veranderen, en dat allemaal op één dag. In deze bloedstollende thriller van regisseur-producent Michael Bay vraagt de veteraan Will Sharp, die wanhopig op zoek is naar geld om de medische rekeningen van zijn vrouw te betalen, om hulp aan de enige persoon waar hij het best niet aan vraagt: zijn adoptiebroer Danny.
Danny, een charismatische beroepscrimineel, biedt hem in plaats daarvan een deal aan: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles: 32 miljoen dollar. Met het leven van zijn vrouw op het spel, kan Will niet weigeren. Wanneer hun ontsnapping spectaculair misloopt, kapen de wanhopige broers een ambulance met aan boord een dodelijk gewonde agent en hulpverlener Cam Thompson. In een razendsnelle achtervolging, moeten Will en Danny een massale politieactie in de stad zien te ontwijken, hun gijzelaars in leven zien te houden en proberen elkaar niet te vermoorden, dit alles terwijl ze de meest spectaculaire ontsnapping uitvoeren die L.A. ooit heeft gezien.

Trailer


Photos

A partir du 20 novembre, un Covid Safe Ticket sera demandé à toute personne de plus de 16 ans et le masque est obligatoire dès 6 ans

Plus d'infos en cliquant ici

Vanaf 20 november zal de Covid Safe Ticket gevraagd worden aan alle personen ouder dan 16 jaar. Meer informatie op deze pagina.
Meer infos